fbpx

Gunnhild – Trondheim, Norway. Påske 2017

Safari i Afrika, en eventyrreise!

Min datter Helene og jeg reiste på safari i Botswana og Zimbabwe påska 2017. Jeg hadde aldri vært i Afrika tidligere, så visste ikke helt hva jeg kunne forvente. Heldigvis hadde jeg https://grownuptravel.co/wp-content/uploads/2019/08/Nordic-team-at-watering-hole-Hwange.webp til å spørre om smått og stort, og ellers fikk jeg informasjon fra ham om det var ting jeg måtte ordne med (feks at det er lurt å pakke i bag, vaksiner, søknad visum).

Høydepunktet for min del var nok Okavangodeltaet og safarituren langt inn i Moremi Game Reserve.

Turen ble avsluttet i Victoria Falls. Vannfallene er ubeskrivelig flotte og vakre. Gin og tonic på ærverdige Victoria Falla Hotel et must!

Jeg kan trygt anbefale en gruppetur, alt gikk på skinner!

Vi møtte gjengen vi skulle reise med ganske fort etter ankomst, og det viste seg å være en god match. Vi var 12 mennesker i alderen 14 til 72 år fra ulike deler i Europa, alle familiefolk og innstilt på at dette felleskapet skulle fungere godt. I tillegg hadde vi to fantastiske guider fra Sunway med oss hele veien, passe myndige, massevis av humor og utrolig dyktige og kunnskapsrike.

Og er man i tillegg så heldig å ha en så høflig, artig og kunnskapsrik mann som https://grownuptravel.co/wp-content/uploads/2019/08/Nordic-team-at-watering-hole-Hwange.webp til å bistå med det praktiske rundt reisen, så er det meste i boks!

Get your comprehensive free guide to planning the trip of a lifetime

Subscribe for help and advice on planning an adventure you will never forget, starting with my free 40+ page guide to planning your African adventure. Unsubscribe with 1 click at any time.